2

6 masini noi Mercedes Benz clasa E in flota autonoma

Calatori autonomi, avem vesti: iar ne-am innoit 😀 Si nu oricum, ci cu 6 frumuseti negre Mercedes Benz clasa E, nou-noute, de la Casa Auto Iasi.

Ce reprezinta Mercedes Benz clasa E aproape ca e de prisos sa mentionam. Va spunem doar atat: un etalon in materie de calitate, confort si fiabilitate, motiv pentru care este prima alegere pentru multe companii de taxi din Europa si Asia, precum si pentru cele care inchiriaza masini cu sofer.

Poftiti de le admirati in imaginile de mai jos, iar cand aveti chef sa va rasfatati la volanul lor, sa stiti ca va asteapta cuminti in flota Autonom Rent a Car atat pentru inchiriere in regim normal, cat si pentru inchiriere cu sofer. Apropo, v-am zis ca avem acum peste 1800 de masini? Sa tot alegeti!

mercedes1 mercedes2

mercedes4mercedes6

mercedes3

mercedes5

In categoria: Despre Autonom Etichete: , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

2 Comentarii to "6 masini noi Mercedes Benz clasa E in flota autonoma"

  1. Strenger spune:

    Felicitari, Mercedes Benz Class E nu este o masina oarecare, este o limuzina la care luxul si confortul va ofera o experienta de neuitat. Referitor la siguranta masinilor Mercedes-Benz putem spune ca prin integrarea celuleor de siguranta utilizate au devenit simbolul calatoriilor fara accidente.

    • autonom spune:

      Intr-adevar, si pentru noi au contat foarte mult aceste atribute ale categoriei Mercedes Benz Class E cand am decis sa o includem in flota noastra si ne bucuram sa constatam ca si clientii o apreciaza la fel de mult, inclusiv din motive legate de siguranta.

Comentati

Submit Comment

© 3067 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.