1

Am implinit 1000 de autoturisme

In 2005, cand am inceput sa scriem povestea Autonom, nu ne asteptam ca, de la un plan ambitios, sa ajungem, in doar cativa ani, la 34 de agentii Autonom in 23 de orase ale tarii si un parc auto de 1000 de masini, cate numaram astazi. Nici ca pe langa cei ce cutreiera tara in lung si in lat, ca turisti sau in interes de afaceri, sa ne solicite servicii si companii care aleg sa-si optimizeze costurile incheind contracte de inchiriere pe termen lung, de leasing operational. O realitate care ne confirma ca drumul Autonom este cel corect si ne motiveaza sa acceleram dezvoltarea.

„Secretul” nostru este si obiectivul cu care am pornit la drum acum 7 ani: pur si simplu, vrem sa oferim clientilor nostri libertate de miscare, sa demonstram ca se poate calatori cu autonomie deplina, siguranta si confort – servicii ireprosabile, la preturi oneste. Faptul ca in 2007 – deci, la numai 2 ani de la infiintare – am devenit singura retea rent-a-car cu acoperire nationala din Romania si statutul de lider pe piata inchirierilor de masini din Romania ne arata ca am reusit sa castigam respectul si aprecierea clientilor fiindca le suntem nu doar furnizori, ci parteneri. Ceea ce, pentru noi, este cea mai mare multumire si cel mai de pret semn de incredere.

Masina cu nr. 1000 din flota Autonom, un Renault Clio Symbol, s-a alaturat celorlalte modele de masini pe care le oferim spre inchiriat: Fiat Panda, Dacia Logan, Logan MCV si Dacia Duster, Opel Astra, Opel Corsa, Opel Insignia si Opel Zafira, Skoda Octavia, Nissan X-Trail, Renault Trafic si Peugeot Boxer. Iar procesul de innoire si diversificare a flotei noastre auto continua, nu ne oprim niciodata. Recunoastem, motivul este cat se poate de „egoist”: satisfactia pe care o simtim cand ne povestesc clientii cat de mult le-a placut sa calatoreasca in masinile noastre noi sau aproape noi, intotdeauna bine intretinute.

Ce planuri avem? Dintre cele mai ambitioase. Si autonome, desigur 🙂 Va povestim la o cafea, oricand vreti sa ne faceti o vizita. Abia va aratam si parcul Autonom, care creste mai abitir ca un cozonac de Pasti 😀 Va asteptam!

Later edit: Odata cu deschiderea agentiilor Autonom din Arad Aeroport si Oradea Aeroport, in aprilie 2012, atingem 36 de centre de inchirieri masini in Romania. Va stam si acolo la dispozitie!

In categoria: Despre Autonom Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Un comentariu to "Am implinit 1000 de autoturisme"

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.