Autonom, nominalizata iar „Compania de inchirieri auto a anului”

Pe 26 mai 2016, la hotelul JW Marriott din Bucuresti, va avea loc o noua editie Romanian TopHotel Awards – eveniment ce premiaza hotelurile, agentiile de turism, restaurantele si profesionistii care au marcat evolutia industriei hoteliere, a turismului si ospitalitatii din Romania.

Pentru al treilea an consecutiv, avem bucuria sa ne regasim printre nominalizatii categoriei “Car Rental Company of the Year”. Va amintim ca in 2014 am obtinut locul 1 in aceasta sectiune, iar anul trecut, locul al doilea.

Cum am obtinut aceasta distinctie? Datorita echipei noastre implicate si datorita voua, clientilor care ne-ati fost alaturi, care ne-ati motivat sa ne perfectionam continuu si sa fim din ce in ce mai performanti. Asa am reusit sa devenim liderul pietei nationale de inchirieri auto, sa fim cunoscuti pentru calitatea serviciilor noastre in toata tara si chiar peste hotare, iar aprecierile primite de la clienti romani si straini deopotriva vorbesc de la sine.

Daca doriti sa ne sustineti in continuare, ne puteti vota online aici, o singura data, pana la 15 mai 2016, votul publicului contribuind, laolalta cu cel al juriului, la stabilirea castigatorilor.

RomanianTopHotelAwards2016

Va multumim si va asiguram ca, indiferent de rezultatele votului, ne vom da in continuare silinta sa va depasim asteptarile, in spiritul misiunii si al valorilor Autonom.
Revenim cu vesti dupa eveniment 🙂