Autonom Rent a Car – Compania de inchirieri a anului

HTL-2014-albastru

Dragii nostri, cu bucurie raportam ca am castigat titlul de Car Rental Company of the Year, compania de inchirieri auto a anului!

Aceasta distinctie ne-a fost acordata la Gala Premiilor de Excelenta, in cadrul Hotel Tourism & Leisure Investment Conference – cel mai important eveniment in industria hoteliera, a turismului si a ospitalitatii din Romania. Procesul de jurizare a fost realizat de o comisie formata din experti reprezentand principalele segmente ale industriei hoteliere, a turismului si a ospitalitatii. Daca sunteti curiosi sa vedeti toti nominalizatii si premiantii din domeniu, iata-i listati aici.

Dupa nominalizare, clientii insisi si-au putut exprima preferintele prin vot online. Multi dintre voi ne-ati scris pe pagina Facebook Autonom ca ne-ati votat; asadar, aceasta recunoastere vi se datoreaza si voua. 🙂

A fost prima noastra participare si nominalizare la acest eveniment si, desi stiam ca suntem lideri de piata de ani buni deja (scuzata fie-ne “modestia” 🙂 ), ne bucura sa constatam, o data in plus, ca serviciile noastre corespund asteptarilor atator clienti, deopotriva din Romania si de peste hotare.

Va multumim tuturor pentru sustinere si mai ales celor 170 de colegi din cele 37 de agentii Autonom din 24 de orase ale Romaniei, a caror implicare ne-a adus aceasta reusita. Sa auzim numai de bine!

company_year