0

Cluj Brands Tour se intoarce

Da, se intoarce cu o a 2-a editie. Tot la Cluj, tot cu branduri autohtone si oameni faini, organizata de aceiasi simpatici si neobositi Florica si Zicu de la TVdece.ro. Ce-si propune Cluj Brands Tour deja stiti de anul trecut, cand am avut onoarea sa sustinem prima editie, ba chiar sa avem si un reprezentant in „delegatie” pentru a trai pe viu emotiile unui eveniment unic in randul evenimentelor cu si pentru bloggeri din Romania.

Ce se va intampla la Cluj Brands Tour 2012? Organizatorii au pregatit un tur de 3 zile (20-22 septembrie a.c.) ce va include vizite la companii clujene get-beget, una si una: Farmec – cel mai indragit brand de cosmetice romanesti (si locul de munca al Floricai), Napolact – cel mai iubit brand românesc de lactate, Jolidon –  leaderul pietei romanesti de lenjerie intima si costume de baie, Electrogrup, mini-fabrica Ursus din Cluj-Napoca, Arobs Transilvania Software, salonul de fitness GIMMY, „Lumea lumanarilor” si crama „Liliac”, unde bloggerii vor afla, cu prilejul unei degustari, povestea vinului local.

Cine participa? Alexandra PalconiAlex CiucăAndreea Burlacu,Andreea UrsuAndrei CismaruAndrei DobraCiprian AlexeiCristi DorombachCristina Puțan,Gabriel OanaOltea ZamboriOvidiu EftimieRaluca Popa și Richard Marius Ilie si o seama de bloggeri clujeni.

Ca de obicei, vom fi si noi acolo, ca sa ne asiguram ca bloggerii ajung cu bine si ca merge totul ca pe roate 😉 Pe curand, Cluj!

UPDATE: Avem placerea sa va anuntam ca proiectul Cluj Brands Tour a castigat locul III la categoria Bloggers’ Projects in competitia Webstock 2012. Felicitari organizatorilor!

In categoria: Evenimente Etichete: , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.