0

De-a off-road-ul, prin Cheile Dobrogei

Sambata, 17 mai, a avut loc a 7-a editie JCI PLAY 4×4 – un eveniment inedit, ce a imbinat business networking-ul cu adrenalina unei aventuri off-road pe Cheile Dobrogei. Si, cum noua ne plac ambele, n-am putut rezista provocarii si am participat trup si suflet, cu toti caii-putere la purtator 🙂

Cum a fost, va intrebati, la JCI PLAY 4×4? Pai a fost aventura! Am vazut minunatii de locuri, prea putin stiute si batute de pasii turistilor, precum Gura Dobrogei, Lacul Tașaul sau Pestera Liliecilor, satul, pestera si Manastirea Casian, iar pe traseu, cate si mai cate peisaje memorabile!

Dupa cum ne asteptam, programul ne-a rezervat adrenalina din plin! Asociația Off-Road in DobrogeaActive Training si PlayXP.ro ne-au pregatit o sumedenie de activitati palpitante, de la catarari pe pante abrupte si condus masini 4×4 pe trasee off-road, pana la tir airsoft si lovituri maestre de sabie, montat corturi (dar nu oricum, ci legati la ochi!), confectionat plute si vaslit cot la cot, si alte jocuri in aer liber – toate, prilej de motivatie si de distractie in echipa. Dar mai bine lasam imaginile de mai jos sa va convinga:

Mai multe informatii despre eveniment va invitam sa aflati de pe site-ul organizatorilor, JCI Constanta, pe care ii felicitam pentru o noua editie  JCI PLAY 4×4 reusita. Iar voua va recomandam sa vizitati negresit Cheile Dobrogei, ca aveti ce vedea si experimenta. La buna revedere!

In categoria: Evenimente Etichete: , , , , , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.