La multi ani, Autonom Ungaria!

In toamna 2014 va anuntam cu bucurie ca ne extindeam, in premiera, si peste hotare, prin deschiderea unei agentii Autonom la Budapesta. Ei bine, azi, vineri, 26 august, se implinesc doi ani de la infiintarea companiei Autonom Ungaria, motiv pentru care ii uram ani multi si cu rezultate frumoase!

Autonom Hu1

Cum au trecut acesti primi doi ani de activitate? Infiintarea si dezvoltarea agentiei nu au fost lipsite de dificultati. Colegul nostru, Miklos Rakosi – managerul Autonom Ungaria, ne povesteste:
„Este vorba despre o perioada lunga, dar care a trecut foarte repede. Plina de provocari, mai ales pe plan legislativ. Desi infiintarea unei firme dureaza 24 de ore, am intampinat anumite probleme care au prelungit inregistrarea companiei (traduceri, acte, banca etc.).

Dupa inregistrare, am cautat un spatiu aproape de aeroport. Dupa nenumarate incercari si discutii, am gasit un spatiu (mic) cu parcare mare, unde am inceput activitatea. Primul coleg si-a dat demisia dupa doua zile, asa ca am ramas singur. La acea vreme aveam o singura masina.”

In primavara anului 2015, deja prindeau contur primele parteneriate menite sa asigure dezvoltarea agentiei: s-a semnat un contract cu Rentalcars.com, echipa s-a extins, s-au implementat toate procedurile necesare pentru functionarea agentiei din punct de vedere operational. In iulie, flota numara deja 20 de masini noi. Si, cum numarul inchirierilor continua sa creasca, in noiembrie s-a mai alaturat un coleg, iar in prezent echipa este formata din 4 tineri entuziasti: Attila Vegh, Krisztián Szentgyörgyi, Mark Fenyes si Miklos Rakosi.

Autonom Hu2

„Unele categorii de masini, care nu se regaseau in flota noastra, erau aduse din Oradea. Multumesc colegilor pentru sprijinul acordat in cei doi ani”, mentioneaza Miklos.

Daca initial agentia locala era sustinuta din resursele companiei-mama din Romania, anul acesta, Autonom Ungaria a reusit doua proiecte importante: infiintarea unui punct de lucru la Debrecen si finantarea masinilor din vanzarile proprii.

Ce obiective are agentia Autonom Ungaria pentru viitorul apropiat?
O prioritate o reprezinta dezvoltarea relatiilor de afaceri cu segmentul corporate, pentru serviciul de leasing operational, dar si atragerea clientilor persoane fizice prin deschiderea unui punct de inchiriere la aeroportul din Debrecen. Totodata, pe masura ce activitatea agentiei se intensifica, se impune si o extindere a punctului de lucru din Budapesta.

Autonom Hu3

Asadar, viitorul suna bine si in zona de vest. Le dorim colegilor mult succes si spor in toate proiectele! Iar pe
voi va invitam sa explorati (si) Ungaria la bordul Autonom 🙂 Pentru inchirieri in Ungaria (in Budapesta sau Debrecen) va stam la dispozitie la adresa de e-mail hungary@autonom.hu ori la telefon +36 30.37.37.253.