1

Mergem la Cluj Brands Tour

Mai tineti minte ce va scriam despre aventura faina la care am fost #prinSibiulmeu? Ei bine, fiindca ne-a placut si noua, si – din cate am citit – si bloggerilor care s-au plimbat cu masini Autonom, am zis din nou „Da” unei noi invitatii la drumetii si povesti cu talc pe drumurile patriei. De data aceasta, mergem la Cluj. Mai exact, la Cluj Brands Tour, un eveniment care aduce laolalta, in offline, o seama de branduri si bloggeri cu renume.

Istoria blogosferica se scrie, cum ziceam, la Cluj, pe 9 – 10 septembrie. Bloggerii participanti au in program vizite la sediile si fabricile unor branduri clujene de prestigiu (Farmec, Napolact, Banca Transilvania, Jolidon, Ursus, Trilulilu, Vitacom Electronics), pentru a descoperi orasul prin prisma afacerilor de succes ale caror inceputuri se leaga de meleagurile vechii cetati Napoca. Organizatorii TVdece.ro au pregatit un program de numa-numa, vorba ardeleanului ­čÖé

Va fi si Autonom prezent: ii vom transporta pe bloggerii participanti (din Bucuresti, Baia Mare, Timisoara, Sibiu) la fata locului. No, sa vina week-end-ul, sa avem drum bun si vreme faina! Ne vedem la Cluj!

In categoria: Evenimente Etichete: , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Un comentariu to "Mergem la Cluj Brands Tour"

Comentati

Submit Comment

© 6608 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.