Mihut alearga la semimaratonul Sibiu 2014 pentru Micii Exploratori

Afis Mihail Pricop_mic

Pe colegul nostru, Mihail Pricop, zis si Mihut cel Dragut, directorul agentiei Autonom din Sibiu, deja il cunoasteti din acest interviu. Ei bine, Mihut se pregateste acum intens pentru semimaratonul Sibiu 2014 de sambata, 31 mai, cand va alerga, in premiera, la stafeta 4 x 5,2 km. Motivatia lui? Sa stranga fonduri pentru copiii din Tabara de Vara Micii Exploratori.

„Alerg pentru Micii Exploratori pentru ca este un ONG care face lucruri dragi noua si avem proiecte si interese comune. Este prima cursa la care particip pentru ca vreau sa ma implic si fizic, nu doar la nivel de intentie in schimbarea societatii”, declara viitorul semimaratonist pentru o publicatie sibiana.

Mesajul lui Mihut pentru voi? „Haideti sa radem impreuna de cum gafaim si sa ajutam cat mai multi oameni prin efortul nostru fizic sau/si financiar”.

Asadar, daca vreti si voi sa contribuiti la cauza Micilor Exploratori, va invitam sa alergati alaturi de Mihut si Sprintarii Autonomi la semimaratonul Sibiu 2014 sau sa sprijiniti copiii printr-o donatie, completand acest formular.

Hai, Mihuuuuuut!