Studentii de la ASE, in vizita la Autonom

Dupa cum probabil stiti deja, Autonom sustine educatia si dezvoltarea personala a tinerilor – si nu numai – si sprijina proiectele educationale.

Tocmai de aceea, luni, 24 noiembrie, intre orele 9:30-13:00, am fost gazde pentru 15 studenti ai Academiei de Studii Economice din Bucuresti, care ne-au vizitat la sediul nostru central din Calea Floreasca, Bucuresti, pentru a vedea “live” cum se desfasoara activitatea intr-o companie de rent-a-car.

Cum studentii de astazi sunt profesionistii de maine si toti ne dorim sa fie cat mai bine pregatiti pentru provocarile ce-i asteapta, am dorit sa contribuim si noi la educatia lor, astfel incat i-am intampinat cu caldura si cu dorinta de a le oferi cat mai multe informatii de folos. Astfel, le-au stat la dispozitie:

  • managerii Autonom Rent-a-Car, Marius si Dan Stefan, care le-au vorbit studentilor despre cariera si antreprenoriat, ce presupune lansarea unei afaceri, despre actvitatea companiei noastre si multe altele; Le-au raspuns la intrebari si au impartasit cu ei experienta lor.
  • Angelica Lene, coordonator vanzari Autonom, le-a vorbit studentilor despre ce reprezinta lesingul operational si financiar, astfel incat studentii sa poata raspunde cu brio la intrebarile profesorilor;
  • Mihaela Chirica si Maria Tataru le-au prezentat activitatile de marketing pe care le desfasuram;

In final, studentii au avut ocazia sa vada si cum se realizeaza o rezervare de inchiriere auto, conform procedurilor standard ale companiei;

Aceasta vizita se inscrie intr-un proiect mai amplu, „Studentii de azi, Profesionistii de maine”, coordonat de Academia de Studii Economice din Bucuresti.

Ne bucuram ca am avut prilejul sa participam la acest proiect si abia le asteptam pe urmatoarele! Pe curand! 🙂