3

Turism autonom #priNeamt

Dupa mai multe evenimente de succes din seria #prinorasulmeu, lansata in 2010 de Corina Georgescu, la Bucuresti, iata ca Toma Nicolau si Alexandru Filip, ei insisi bloggeri, se incumeta sa organizeze si in Piatra Neamt un eveniment similar, dedicat turismului: #priNeamt. Daca ni s-a propus sa fim parteneri? Da, si tare ne-am bucurat. Daca am acceptat? Desigur! Mai ales ca Piatra Neamt este si pentru noi un oras din suflet: doar acolo a inceput afacerea Autonom Rent a Car,  in ianuarie 2005. Dar sa nu ne indepartam de la subiect…

Ce este #priNeamt? Pe scurt, un week-end intreg (14-16 septembrie a.c.) dedicat turismului si promovarii acestuia in online. Concret, evenimentul include o conferinta de marketing online pentru brand-urile din turism si un tur organizat pentru bloggerii participanti, din care nu vor lipsi vizite la ateliere mestesugaresti, manastiri si cetati, o incursiune in rezervatia de zimbri si in alte locuri unice din judetul Neamt. Vedeti detalii mai jos:

Printre participanti se numara cunostinte mai noi si mai vechi din evenimentele anterioare cu si pentru bloggeri, dar si prieteni noi (noi pentru Autonom, desigur): Cristian China alias Chinezu, Alexandru Negrea, Miruna Siminel, Razvan Pascu, Alex Ciuca, Cezar Dumitru, Sebastian Bargau, Andrei DobraAndra ZahariaTudor IacobOltea ZamboriElena Ciric, Roxana FarcaGabriel OanaDiana RibanaDragos AsafteiCristina ChipuriciAncuta LebadaAlex Dima, Tudor Popa, Denisa Bargau, Anne Marie Chelariu si, bineinteles, organizatorii mai sus-numiti, Toma Nicolau si Alexandru Filip.

Cum va ziceam, noi suntem (iar) parteneri de drum lung in acest eveniment, asa ca de azi pana duminica ne veti tot vedea masinile #priNeamt, ca pe rotile noastre se plimba (sac!) bloggeri de soi din toate orasele tarii 🙂 Amu, abia asteptam sa descoperim si noi epopeea turistica ce se prefigureaza #priNeamt.

Daca v-am facut curiosi, puteti sa ne urmariti, alaturi de organizatori si bloggerii autonomi, pe Twitter, dupa hashtag-ul – ghici care? 🙂 – #priNeamt. Sa pornim, dara!

UPDATE: Nici nu s-au intors bine bloggerii din preumblarea lor #priNeamt, ca au si inceput sa curga povestile faine:

Iar noi ne-am bucurat sa vedem ca si masinile noastre au fost in atentia blitz-ului 😀

In categoria: Evenimente Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

3 Comentarii to "Turism autonom #priNeamt"

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.