Autonom, premiat la Romanian Digital Travel Awards

Totul a inceput cand am fost nominalizati pentru titlul de Cea mai populara companie de inchirieri masini din tara, la Romanian Digital Travel Awards – competitie organizata de Eventur, la care au participat specialisti din domeniul promovarii online a serviciilor turistice, publicul roman interesat de acest domeniu, precum si 30 de bloggeri straini, dornici sa descopere Bucurestiul.

Cum s-a desfasurat competitia: in perioada 26 ianuarie – 22 februarie 2015, publicul a putut propune maximum trei nominalizari la fiecare dintre cele 17 categorii ale competitiei. Apoi, organizatorii au selectat zece entitati cu cele mai multe nominalizari la fiecare categorie in parte, pentru ca tot publicul sa-si voteze preferatii dintre acestia, intre 1 – 22 martie.

Pe 3 aprilie, in cadrul Galei Romanian Digital Travel Awards, au fost premiati primii trei clasati la fiecare categorie, iar noua, echipei Autonom Rent a Car, ne-a fost decernat locul III pentru Cea mai populara companie de rent-a-car din Romania.

DAP_6048

Suntem mandri sa ne regasim pe podiumul preferintelor voastre, va multumim pentru voturi si va promitem ca vom continua sa va oferim servicii de inchirieri masini cu autonomie, la standarde peste asteptari 🙂