Autonom: o nouă înfățișare, același partener de încredere pentru soluții moderne de mobilitate

Au trecut 14 ani de la închirierea primei noastre mașini, în Piatra Neamț. Am plecat la drum cu dorința de a fi o companie de închirieri onestă. De-a lungul anilor, ne-am conturat viziunea de a fi un model de afaceri autentic: o afacere de familie care evoluează în fiecare zi, prin dezvoltarea oamenilor săi și prin impactul pozitiv pe care îl are în societate.

Acum, facem un nou pas în evoluția noastră și dorim să îți facem cunoștință cu noua noastră identitate de brand, dezvoltată împreună cu Brandient. Rezultatul final reflectă dorința noastră de creștere de-a lungul timpului iar “Evoluăm în fiecare zi”, valoarea noastră centrală, devine sloganul Autonom. Astfel, ducem mai departe misiunea de a fi un furnizor integrat de soluții inovative de mobilitate și finanțare.

Schimbarea vine ca o urmare firească a dezvoltării susținute de care ne-am bucurat în ultimii ani, atât prin extinderea portofoliului de servicii, cât și prin investițiile în alte companii – VMS, BT Operational Leasing, ProAsistta, CarCentric și Millenium Insurance Broker. Odată cu noua înfățișare, divizia de transferuri cu șofer devine Autonom Chauffeur Drive, iar compania Proasistta devine Autonom Road Assistance, alăturându-se astfel celorlalte 6 linii de business din portofoliul nostru:

Fie că este vorba de cultura organizațională, de încurajarea dezvoltării personale a colegilor sau de portofoliul de servicii oferite, învățarea continuă va rămâne în centrul preocupărilor noastre. Totodată, vom continuă proiectele pentru susținerea educației, în care toți membrii echipei sunt implicați prin intermediul Fundației Autonom.

“Noul program de identitate vizuală a brandului Autonom își propune să semnalizeze mai convingător stadiul de creștere și poziția de leadership a businessului, în paralel cu îmbunătățirea unor aspecte care țin de vizibilitatea și consistența brandului. Logo-ul Autonom transmite mobilitate, viziune și aspirație, într-un tratament modern și adecvat unui brand de servicii. Am fost onorați să desenam pentru un business românesc antreprenorial atât de ambițios și pentru o echipă de români tineri atât de deosebită. Mulțumim, Marius și Dan Ștefan, pentru oportunitate” a declarat Ciprian Badalan, Design Director, Brandient.

“Întregul parcurs al Autonom a avut la bază dorința noastră de a fi un model de afaceri autentic, prin ceea ce ne propunem si, mai ales, prin ceea ce facem. Autonom, alături de celelalte firme din grup, se consituie tot mai mult într-un furnizor integrat de servicii de mobilitate. Credem că în piețele în care activăm vor supraviețui, pe termen lung, doar companiile care se adaptează și inovează, creând adevarate ecosisteme. Chiar dacă afacerea noastră crește și devine tot mai complexă, rămâne neschimbat atașamentul nostru față de clienți. Ei, împreună cu colegii noștri, sunt cei care ne motivează să evoluăm în fiecare zi.”, spune Dan Ștefan, co-fondator Autonom.

“Evoluția continuă este în ADN-ul nostru, iar noua identitate este un nou capitol al dezvoltării noastre. Autonomia, dezvoltarea personală, adaptabilitatea rapidă la schimbare și impactul pozitiv în jurul nostru, cei patru piloni care au fost temelia tuturor deciziilor noastre în ultimii 14 ani, rămân valorile după care ne vom ghida în continuare”, adaugă Marius Ștefan, co-fondator Autonom.

Vă mulțumim că sunteți alături de noi și pentru că ne-ați ales să vă fim parteneri de drum!

Pe curând, Echipa Autonom