0

Autonomi la semimaraton

Week-end-ul trecut, 13-14 mai 2017, a avut loc a sasea editie a Bucharest Half Marathon. Evenimentul, asteptat cu entuziasm de iubitorii de miscare, a atras la start peste 15.000 de alergatori, din peste 63 de tari. Printre acestia, si autonomi. Doar stiti ca ne plac competitiile si sportul, in general ­čÖé

De data aceasta, am avut si mai multi reprezentanti: 64 de colegi din echipa Autonom, sositi din toata tara, s-au aliniat la start, unii insotiti de familie sau prieteni dornici sa le faca galerie de pe margine.

Competitia a inregistrat noi recorduri, atat la proba masculina, cat si la cea feminina. Invingatoarea semimaratonului de 21,097 km a fost romanca Ancuta Bobocel, care a incheiat cursa cu timpul 01:11:43, urmata de etiopianca Alemayehu Tejitu Siyum (01:12:53) si de romanca Andreea Piscu (01:13:15).

La proba semimaraton barbati, categoria internationala, s-a impus etiopianul Anbesa Lencho Tesfaye, cu un timp de 01:01:09, urmat de kenyanul Rono Kenneth Kibet (01:01:45) si respectiv Tolosa Jiksa Tadesse din Etiopia (01:02:00).

Cat despre echipa alergatorilor autonomi, raportam cu mandrie ca am participat la 4 tipuri de curse:

  • stafeta de 7 km,
  • cursa individuala de 10 km,
  • cursa populara de 3 km si
  • semimaraton de 21 km.

Obiectivul nostru: sa ne depasim limitele, sa ne bucuram de atmosfera incarcata de energie, sa ne miscam si sa ne distram in echipa. Misiune indeplinita!

Competitia este organizata de Bucharest Running┬áClub (BRC). Mai multe informatii despre eveniment va invitam sa aflati de pe site-ul www.bucuresti21km.ro Pana la o noua revedere, va dorim pofta de viata si autonomie din plin! ­čÖé

In categoria: Despre Autonom, Evenimente Etichete: , , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.