Din nou, Campioni in Business

Va amintiti ca in 2012 am fost premiati Campioni in Business?

Ei bine, am reusit sa repetam performanta: la inceputul acestei saptamani, Autonom Rent a Car a primit o noua distinctie Campioni in Business pentru regiunea Moldova – de data aceasta, pentru rezultatele obtinute in 2013. Iata si dovada:

640

Suntem bucurosi si mandri sa ne numaram printre cei zece premiantii moldoveni din antreprenoriatul romanesc – companii cunoscute si apreciate in intreaga tara, precum Dedeman, Köber sau Betty Ice. Mai multe puteti afla din acest material in Ziarul Financiar.

Cui ii datoram aceasta reusita? Desigur, echipei noastre care face o misiune de onoare din a asigura satisfactia clientilor si ne sustine zi de zi in implementarea viziunii autonome, precum si voua, clientilor nostri fideli, care ne rasplatiti eforturile cu feedback pozitiv si cu recomandari. Va multumim!

Programul Campioni in Business sustine performanta in antreprenoriat, descoperind, promovand si premiind antreprenori de succes, care au construit in Romania companii dinamice, asigurand locuri de munca si contribuind la dezvoltarea economica. In fiecare an se organizeaza, in Cluj-Napoca, Iasi si Bucuresti, trei evenimente Campioni în Business, in cadrul carora se premiaza cele mai performante modele de business si antreprenorii care au avut curajul sa creada si sa investeasca in ideile lor. Detalii, pe www.campioniinbusiness.ro.