0

Drumul autonom de la teorie la practica

dan_stefan_ok-325x350cO afacere de succes are multiple ingrediente, insa „motorul” dezvoltarii este, credem noi, educatia. Tocmai de aceea, in echipa Autonom Rent a Car, lectura si perfectionarea continua reprezinta niste prioritati constante. Ne place sa invatam mereu din experienta altora, iar in cartile de business gasim informatii utile si povesti de succes ce ne pot fi surse de inspiratie.

Cum a fost drumul autonom de la teorie la practica? Dan Ştefan, unul dintre fondatorii Autonom Rent-a-Car, considera ca povestea noastra de business este una atipica. Dupa un parcurs educational de la Piatra Neamt la Bucuresti si apoi la Sorbonna, Dan a lucrat intr-o multinationala specializata in consultanta, unde – spune el – „am avut sansa sa vad cum functioneaza o corporatie, cu bune si rele” si care, totodata, „mi-a intarit si convingerea ca nu vreau sa intru intr-o corporatie”. A ales, in schimb, sa faca antreprenoriat in Romania, impreuna cu fratele sau, Marius Stefan: „Frumusetea in România este aceea ca mai este totul de facut, din punct de vedere al afacerilor”, in comparatie cu o piata matura.

Care a fost parcursul afacerii Autonom de la primele masini la agentia din Piatra Neamt, in ianuarie 2005, pana la statutul actual de lider national al pietei si titlul de compania de inchirieri auto a anului, cu o crestere puternica inclusiv in perioada de criza economica, va invitam sa cititi pe indelete in materialul integral, pe Forbes.ro

In categoria: Autonom, in presa Etichete: , , , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.