Lectii de antreprenoriat, cu Forbes

forbes

Joi, 10 aprilie, Dan Stefan, fondator si director executiv Autonom Rent-a-Car, a participat la evenimentul „Primul Milion”, unde a relatat celor prezenti povestea autonoma de antreprenoriat.

Aceasta a inceput sa se scrie in 2005, cand, dupa studii la universitatile Orleans si respectiv Sorbona si o cariera in consultanta, Dan Stefan a renuntat la jobul de corporatist in favoarea unei afaceri dezvoltate impreuna cu fratele sau, Marius Stefan. Initial, au fost doar cinci autoturisme, la prima agentie din Piatra Neamt, pentru ca, in numai doi ani, cei doi frati sa reuseasca o acoperire nationala. Astazi, dupa cum stiti, numaram 37 de centre de inchirieri in 24 de orase ale tarii si un parc auto de peste 1.800 de autoturisme noi, in permanenta extindere, innoire si imbunatatire. Mai mult, ne mandrim cu rolul de lider al pietei romanesti de inchirieri auto – fapt neobisnuit, pentru un domeniu dominat de companiile multinationale. 

DanStefan_PrimulMilion

Organizat de Forbes Romania, evenimentul „Primul Milion” a adus laolalta antreprenori de succes si tineri dornici sa invete din experienta altora.

“Fratele meu a studiat peste 100 de planuri de afaceri. Asta se intampla pana gasesti planul de afaceri potrivit. Si, de cele mai multe ori, te gaseste el pe tine”, a declarat Dan Stefan in cadrul evenimentului.

Alaturi de colegul nostru, au participat, in calitate de antreprenori speakeri, Bogdan Putinica – fondator Enea Software, Adrian Mihai – co-fondator FAN Courier si Dan Lazarescu – fondator Canah International. Mai multe va invitam sa aflati de aici.