Autonom, inclusa in “Muzeul Antreprenoriatului”

Desi antreprenoriatul este relativ tanar in tara noastra, acum are propriul muzeu.

CITR Group, primul grup de firme din România specializat în soluții personalizate pentru companiile aflate în impas economic, cu o experienta de 20 de ani în management de criză și lucru cu societăți în dificultate, a organizat recent Muzeul Antreprenoriatului – o initiativa in cadrul careia sunt prezentati 30 de antreprenori români care au invatat atat din reusite, dar mai ales din esecuri. Astfel, lectiile lor le pot fi de folos si noilor generații de antreprenori, sustinand maturizarea si dezvoltarea mediului de afaceri din tara noastra.

In cazul Autonom, provocarea si oportunitatea au derivat chiar din autonomia care ne defineste afacerea. In doar 2 ani de la lansare am devenit liderul pietei nationale de inchirieri auto, reorientandu-ne apoi cu succes spre companiile pe care serviciile noastre le puteau ajuta sa traverseze mai usor perioada economica dificila din 2009. Astfel, am transformat dificultatea in oportunitate de dezvoltare, iar rezultatele nu au intarziat sa apara: anii urmatori ne-au adus cresteri de pana la 50%.

Secretul reusitei noastre este chiar echipa de autonomi, care ne impartaseste valorile si alaturi de care ne perfectionam zi de zi. Cum ne putem mentine insa oare valorile si in perioade dificile? Va invitam sa aflati din interviul acordat, in emisiunea ZF Live, de Dan Stefan, manager Autonom (de la minutul 20:50 il puteti urmari pe Dan). Vizionare placuta!