0

Prin Sibiul Meu Baroc, venim!

Gata, noi ne-am facut bagajele! ­čśÇ Cum de ce?! Week-end-ul acesta, 3-5 august, ne plimbam (iar) #prinSibiulmeu –┬ábaroc,┬áde data aceasta – ca vin bloggeri de seama din toata tara, ba chiar si din Republica Moldova, sa (re)descopere cea mai europeana capitala culturala a Romaniei, pe numele ei Hermannstadt. Se anunta 3 zile baroce de maxima importanta pentru blogosfera romaneasca!

Vom avea bucuria sa-i plimbam sau doar sa-i cunoastem pe┬áEugen Luchianiuc┬á–┬ácel mai citit blogger din Republica Moldova, pe bucurestenii┬áCezar alias Imperator Travel┬á– poate cel mai plimbaret dintre bloggeri, pe celebrul Chinezu – cunostinta veche, de la #prinSibiulmeu 2011, Ina calatoare in LumeaMare, Elena Ciric┬ási┬ávideobloggerul┬áRazvan Baciu, Corina Maria Scheianu, Anne-Marie Chelariu, Bogdan Dascalescu, Vlad Dulea, ┬átimisorenii Ovi Sirb, Corina Saftescu, Anca alias Bloodie, Denisuca si Sebi-VisUrat din┬áHunedoara┬á– cel mai premiat blogger roman (pe care ii stim, de asemenea, din evenimentele bloggeristice anterioare), pe Dragos Asaftei┬ádin Odorheiu Secuiesc┬á–┬ácastigatorul RoBlogFest 2012, sectiunea blog de fotografie, pe medieseanul Mircea Hodarnau, pe care l-am cunoscut in primavara, cand am mers impreuna la „munca”, in „Bloggeri la schimb„, si pe┬áMikey din Deva – cel mai cunoscut vlogger roman, de la care ne┬áluam Doza de Has. Carora li se adauga sibienii Tudor Popa┬á(organizator al evenimentului), Brylu, Diana Ribana┬ási altii. Dupa cum vedeti, multi ne sunt cunoscuti sau chiar prieteni, asa ca va fi o placere si de data aceasta sa calatorim impreuna.

Ce se intampla Prin Sibiul Meu Baroc? Organizatorul Tudor Popa┬áa pregatit sedinte foto nocturne si petreceri, un tur ghidat de Razvan Pop┬á–┬áexpert AIOS,┬áprin centrul orasului Sibiu pe traseul baroc, degustare la pivnita de vinuri Weinkeller, plimbari cu bicicletele prin┬áMuzeul Civilizatiei Traditionale ASTRA, vizita la┬áMuzeul Brukenthal si la Muzeul de Istorie – o intreaga aventura, ce sa mai?!

Carevasazica, dragii nostri, cu toti caii putere inainte si sa ne vedem cu bine maine la Sibiu, ca ne asteapta un week-end tare fain! Noi deja nechezam din toate anvelopele de bucurie ­čśÇ

Prin Sibiul Meu este un eveniment realizat de Asocia┼úia pentru ├Änfrumuse┼úarea Ora┼čului Sibiu┬á(AIOS)┬á┼či cofinan┼úat de┬áPrim─âria┬á┼či┬áCasa de Cultur─â┬áa Municipiului Sibiu ├«n cadrul programului Sibiu Baroc Update.

Later edit:

Cum a fost week-end-ul baroc #prinSibiulmeu? Puteti vedea in albumele publicate pe Facebook de CeMerita.ro,┬áDragos Asaftei,┬áIna Popa – LumeaMare.ro┬ási Ovi Sirb┬á(de la care am imprumutat si noi imaginile de mai jos, multumim!) sau in┬ámaterialul video realizat de Razvan Baciu.

In categoria: Evenimente Etichete: , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.