0

S-a lansat Patronatul Tinerilor Intreprinzatori din Romania

Joi, 5 iunie 2014, colegii nostri din Sibiu au avut prilejul sa participe la lansarea oficiala a Patronatului Tinerilor Intreprinzatori din Romania (PTIR) – un eveniment asteptat si primit cu caldura de numerosi antreprenori din zona. Cum unii dintre ei ne sunt prieteni sau colaboratori si le suntem oricand alaturi cu drag si cu… autonomie, am fost si noi prezenti pentru a-i sustine.

Au participat reprezentanti ai autoritatilor publice: Florin Nicolae Jianu – Ministru Delegat al Intreprinderilor Mici si Mijlocii, Mediului de Afaceri si Turism, Ioan Cindrea – Presedintele Consiliului Judetean Sibiu, Eugen Iordanescu – Director Executiv Camera de Comert, Industrie si Agricultura Sibiu, Ovidiu Sitterli – Prefectul Judetului Sibiu, Michele Orzan – Presedinte EUCham (European Chamber), precum si peste 50 de tineri antreprenori sibieni, unii dintre acestia prezentandu-si afacerile: Future Capital, IT&T, 5AM Coaching, Volkas, ILVA, Nonverbal.ro, SensMedia, Crispus Grup.

PTIR

“Sunt foarte fericita ca am reusit sa coagulam un grup de initiativa care doreste sa coopereze, sa impartaseasca si mai ales sa construiasca impreuna cu toti actorii societatii. Ne-a bucurat prezenta autoritatilor publice nationale, regionale si locale mai ales pentru ca au avut ocazia sa vada ce inseamna realizarile tinerei generatii si ce potențial de dezvoltare imens exista printre tinerii “bogati” in idei si nu numai, care pun pasiune in munca lor”, a declarat Elena Lotrean, Presedinte PTIR Sibiu.

PTIR este singura organizatie patronala din Romania care reprezinta la nivel national interesele intreprinzatorilor din judetul Sibiu si ale IMM-urilor constituite de sibieni cu varste cuprinse intre 18 si 40 de ani. Poate fi membru al PTIR-Sibiu orice societate comerciala, asociatie familiala, intreprindere individuala sau persoana fizica autorizata infiintata conform legislatiei romane in vigoare, care are drept asociati/actionari intreprinzători cu varsta intre 18 si 40 de ani, indiferent de domeniul de activitate.

Noi suntem foarte bucurosi sa vedem cum antreprenoriatul din Sibiu prinde aripi. Felicitam PTIR pentru initiativa, le uram succes intreprinzatorilor de toate varstele si abia asteptam sa urmarim progresul afacerilor lor.

Mai multe informatii despre eveniment gasiti aiciSursa foto: Rares Helici

In categoria: Evenimente Etichete: , , , , , , , ,

Din aceeasi categorie

Promovati

Comentati

Submit Comment

© 2022 Autonom Rent A Car Blog. Toate Drepturile Rezervate.