Transylvania Epic Bike Ride

Vara aceasta, simtul aventurii merge pana hat, departe, in Transilvania. Cum? Pe bicicleta 🙂 Transylvania Epic Bike Ride le rezerva iubitorilor de ciclism o tura zdravana de mountain bike: 325 de kilometri in 4 zile, de la Brasov pana la Sibiu, prin locuri de poveste.

Pentru cei care viseaza la o altfel de calatorie, una in care sa pedaleze in ritmul propriu alaturi de prieteni, sa le fluture vantul in par, sa respire aventura pe poteci de munte si sa descopere locuri memorabile, avem un pont. Se numeste Transylvania Epic Bike Ride si ne promite o tura de biciclit demna de povestit, intr-un viitor, nepotilor.

TransylvaniaEpicBikeRide

Pe asfalt ori drumuri forestiere, prin coline si paduri, itinerariul insumeaza 325 kilometri, din care 65% pe trasee offroad, si include ce-i mai fain de pe meleagurile Transilvaniei, cu popasuri la coloanele de bazalt si lacul din Racos – cetatea Rupea – Cetatea Feldioarei – satul Viscri – Biserica fortificata din Daia – Sighisoara – Danes – Cris – Malancrav – Biserica fortificata din Biertan – Cetatea Apold – Darlos – orasul Medias – Biserica evanghelica fortificata din Bazna – Cetatea de Balta – Sibiu. Cum ii zice si numele, epic.

Daca deja va bate un dor de duca, aflati ca grupul de biciclisti va porni din Brasov, joi dimineata, 20 august, si va reveni din Sibiu cu autocarul, duminica seara, 23 august. Fiindca nu puteam sta deoparte, contribuim logistic si noi, echipa Autonom Rent a Car, cu masini pentru transportul bagajelor, astfel incat participantii sa pedaleze nestingheriti.

Mai multe informatii despre traseu, program, obiectivele turistice si inscriere gasiti pe www.epicbikeride.ro. Ne vedem in Transilvania, desigur.