Turul bisericilor fortificate din Transilvania, cu Bike & Like

Cum suntem vesnic dornici de duca si stim ca si voua va place sa cutreierati locuri faine, ne-am zis ca poate v-ar da ghes sa participati la un eveniment special, indeosebi daca sunteti amatori de pedalat: Bike & Like, Turul Bisericilor Fortificate din Transilvania, ce va avea loc week-end-ul viitor, 11-13 iulie 2014, la Sibiu.

BikeLike

Organizat de Asociatia No Stress in parteneriat cu programul “Descopera Sufletul Transilvaniei”, Bike & Like este primul tur ciclist ce-si propune sa promoveze bisericile fortificate din Transilvania in randul sportivilor din Romania si din strainatate, incurajand, totodata, turismul cultural si ecologic. Detalii, aici.

Potrivit organizatorilor, turul Bike & Like imbina o competitie de ciclism pentru amatori cu itinerariile turistice in zone cu peisaje unice si traditii autentice. Printre obiectivele pe care participantii le vor vizita se numara Biserica Fortificata Cristian, Biserica-Cetate fortificata Cisnadioara,  Biserica Evanghelica Turnisor (Sibiu),  Biserica-Cetate fortificata Cisnadie, resedinta de vara a baronului Brukental din Avrig / Palatul Brukental si singura gradina baroca din Romania, situata in Avrig.

Ciclistilor li s-au pregatit premii in valoare totala de peste 24.000 RON. Doritorii se pot inscrie pana luni, 7 iulie, aici. Mai multe informatii sunt disponibile pe www.bikelike.ro si www.facebook.com/bikenlike

Daca aveti trebuinta de o masina de incredere care sa va duca si aduca din inima Transilvaniei, in flota autonoma va stau la dispozitie o sumedenie de modele, pentru toate gusturile si buzunarele. Le puteti rezerva online, pe www.autonom.ro, sau direct la cele 37 de agentii Autonom Rent a Car din 24 de orase ale tarii. Ne vedem la Sibiu 🙂

BikeLike2

Sursa foto: Bike & Like