Weekend Autonom, pe Transbucegi

Sfarsit de saptamana scaldat in ploaie mocaneasca si ceata s-o tai cu cutitul. Desi vremea era trista, cromatica incandescenta de toamna inviora peisajul, asa ca ne-am incumetat sa purcedem pe drumuri de munte, pe culmile Transbucegiului. Tovarasi de calatorie in acest #WeekendAutonom – fotograful Dragos Asaftei si eu, subsemnata Jetta. VW Jetta, din familia… adica, flota Autonom.

Ei bine, planurile de fotografii spectaculoase, de deasupra platoului de ceata si nori, ne-au cam fost dejucate: desi am toooooot urcat pana la peste 1800 m altitudine, ceata a devenit tot mai densa, nici gand sa se imprastie! Si ce cadre de poveste ne mai imaginasem noi pe drumul pana acolo…

Totusi, calatoria ne-a prins bine amandurora: ne-am acomodat unul cu altul si i-am aratat lui Dragos cat de frumos ma comport la drum lung. Drept dovada, iata ce a scris despre mine dupa ce am revenit din calatorie: “o VW Jetta pe benzina, cu un motor de 1,2 l, confortabila la drum, oarecum sportiva daca o atentionezi dinainte si placut de condus. Am facut mai bine de 900 de kilometri impreuna pe tot felul de drumuri. Masina poate fi inchiriata de la Autonom cu aproximativ 60 de euro/zi. Daca planuiti sa mergeti cu familia ori cu mai multi prieteni, cu atat mai bine. E suficient de spatioasa la interior, iar portbgajul poate gazdui lejer bagaje pentru cateva zile bune de calatorii.”

Hehe… Pai nu v-am zis ca sunt partener de echipa? 🙂 Daca vreti sa aflati mai multe despre week-end-ul nostru tomnatic pe Transbucegi, va invit sa cititi si randurile lui Dragos.

Pana la noi vesti, va doresc zile cu soare si calatorii memorabile!

Sursa foto: Dragos Asaftei